Osunčaj zimske dane novim Bela Glow proizvodima!

Bela Glow, Cosmo Glow

Isprobali smo novi hit na kozmetičkom tržištu, Bela Glow, hrvatski proizvod iza kojeg stoje  Lada Mitrašinović i Tia Mamić.

Najkraće rečeno, ovaj proizvod je sve što jednoj ženi treba! Višenamjenski je, što znači da i u najvećoj žurbi kada nemamo vremena za sebe ovaj proizvod je tu za nas. Najveća prednost je što se može nanijeti prstima u samo par minuta. Bela Glow funkcionira na principu hidratantne krema i ravnomjerno se nanosi na kožu.

Kao što smo već spomenuli, radi se o višenamjenskom puder losionu za tijelo i lice koji kada se nanese osim što prekriva nepravilnosti, potamni kožu i da joj divan sjaj. Osim po samim mogućnostima namjene ovaj proizvod ističe se po osebujnom mirisu ambre. Specifičan i upečatljiv miris koji je postao zaštitni znak ovog proizvoda.

Bela Glow je proizvod koji se rasprodao već u prvih mjesec dana na Hrvatskom tržištu, što je i pokazatelj truda, rada i kvalitete.

Nova sretna vijest je što je Bela Glow 25. Studenog dobila pojačanje u obliku brončanog pigmenta. Njenoj obitelji pridružio se i Cosmo Glow.

Cosmo Glow je proizvod namijenjen za oči, lice i tijelo, a njegov pigment je stvoren za sjajan izgled bez profesionalnog znanja vizažista.

Pigmenti: Bela Glow, Cosmo Glow

O Cosmo Glow kampanji

Kampanja za Cosmo Glow temelji se na stavu, energiji i isticanju. Crna boja kao drugo ime za eleganciju obilježila je kampanju kako bi istaknula ono što je ključno, ljepotu žene koja voli samu sebe. Iza ove kampanje stoji tim već poznatih stručnjaka. Šime Eškinja, ime Hrvatske modne fotografije, Saša Joković, vizažist kojeg pozoveš i pustiš da radi svoje umjetničko djelo, a s njima je i Valentina Čajo, frizerka bez čijih viklera i škara ne ideš nigdje.

„Cosmo Glow je za nas bio bitan nastavak naše poslovne priče. Htjele smo proizvod koji će postati dio rutine naših kupaca, a to je značilo višenamjensku funkciju. Iznimno smo ponosne na kvalitetu i teksturu pigmenta, te ponosno tvrdimo kako je to jedan od najboljih pigmenta koji će te probati.“ – Tia&Lada

Zanimljiv dio priče je povijest i nastanak ovog mladog brenda s velikim potencijalom.

Lada Mitrašinović i Tia Mamić

Kako je nastala Bela Glow

Bela Glow je nastao tako što su ako su Lada Mitrašinović i Tia Mamić sjedeći jednog dana na kolačima odlučile svoje dugoročno prijateljstvo upotpuniti zajedničkim poslovanjem. Ujedinile su svoja znanja i vještine kako bi svim ženama predstavile brand koji cijeni ženstvenost i potiče ljepotu.

„Htjeli smo napraviti uspješnu poslovnu priču, u kojoj u svrhu ženske ljepote od početka procesa, pa do samog kraja surađuju isključivo žene. Razmišljali  smo o tome koji je to proizvod koji svaka žena treba, a da nema individualni pristup poput klasične kreme i njege.  Budući da nam je lajtmotiv čitavo vrijeme bio lijep i njegovan izgled kože, stvorile smo Glow&Go.“ – Tia & Lada

Njihova priča tek je počela, a mi se veselimo vidjeti što nas sve čeka. Vjerujemo da su cure pune ideja i znanja, te da će i dalje osmišljavati proizvode koji će nam olakšati svakodnevicu.

Ponosni smo što smo među prvima imali priliku probati ovaj proizvod te što je ovo još jedan Hrvatski brand koji može itekako konkurirati svjetskim kozmetičkim tržištima.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *